Opslagbeheer

Opslagbeheer

Ruimtegebrek voor een goede opslag? Door Direct Mail Reinforce hoeft dit geen enkel probleem meer te zijn. U kunt uw opslagbeheer door ons laten verzorgen. Wij bieden de ruimte en zorgen voor correcte verzending van de opgeslagen goederen naar uw klanten toe op het door u gewenste second. We werken met het softwarepakket Microsoft Navision, waar uw relaties, artikelen en eventuele prijzen in opgenomen kunnen worden. Zo kunnen uw relaties rechtstreeks bij ons bestellen of als u dat liever heeft kunt u de bestelling aan ons doorgeven.

Naast het opslagbeheer kunnen wij voor u ook het voorraadbeheer, relatie- en artikelbeheer, order access en order-picking, projectbegeleiding en administratie, abonnementen- en ledenadministratie, facturering en debiteurenbeheer, klantenservice, retourenadministratie en de distributie by the use of transporteurs en koeriersdienst voor u verzorgen.

Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie of brengen een offerte uit over het opslagbeheer of één van onze andere diensten. Geïnteresseerd in ons opslagbeheer of één van onze andere diensten neem dan touch met ons op by the use of de mail [email protected]

error: Content is protected !!