Data diensten

DATA SERVICES

Direct Mail Support is deskundig op het gebied van data services zoals:

  • Redactionele werkzaamheden
  • Beheren van adressenbestanden
  • Data-Entry (van hardcopy ingeven van bestanden)
  • Digitaliseren van gegevens (pre-press werkzaamheden)
  • Verwerken en analyseren van enquettes
  • Allerlei andere werkzaamheden op aanvraag

Data verrijking

Het verrijken van uw klantenbestanden, ledenlijsten en andere databases neemt vaak veel tijd in beslag. Wij ondersteunen u graag met het verzenden en verwerken van bijvoorbeeld enquêtes en andere controle lijsten van de bij u bekende gegevens. Op deze wijze kunt u meer over uw klanten, leden of andere doelgroepen te weten komen en met nieuwe verkoopacties veel gerichter uw potentiële kopers of gebruikers bepalen. Dit kan voor u een kosten besparing opleveren en voor de niet geïnteresseerde klanten een hoop ergernis voorkomen!

Data controle

Het controleren op juistheid van reeds bestaande gegevens schiet er bij veel bedrijven nogal eens bij in. Wanneer een naam van een (potentiële) relatie is gewijzigd, of de contactpersoon al een paar jaar niet meer in dienst is van uw (potentiële) relatie, kan dit onnodige ergernis te weeg brengen. Door regelmatig de gegevens op juistheid te controleren kunt u dit voorkomen en zelfs beter scoren met uw acties. Momenteel controleren wij jaarlijks alle adressengidsen van een toonaangevende internationale uitgever op juistheid.

Data invoer

Tijdens het werven van nieuwe klanten, abonnees of relaties wordt regelmatig gebruik gemaakt van antwoordkaarten. Maar ook op beurzen en tijdens enquêtes worden vaak persoonlijke gegevens verzameld die uitermate belangrijk kunnen zijn voor uw commerciële doeleinden. Echter, het kost veel tijd om deze papieren gegevens te digitaliseren. Direct Mail Support kan u prima ondersteunen met het digitaliseren van gegevens.

Digitalisering van gegevens

Wanneer u voor uw folder, internetsite of gewoonweg voor intern gebruik foto’s, tekeningen, kaarten etc. in een digitale vorm nodig heeft en u weet niet hoe u dit moet realiseren, Direct Mail Support staat ook nu voor u klaar. Ook kunnen wij bepaalde aanpassingen aanbrengen in reeds bestaande opmaken.

error: Content is protected !!