Handmatig en machinaal couverteren

Couverteren met een machine.

Couverteren is in korte bewoording: het vullen van enveloppen. Brieven mailingen, door ons geprint dan wel door u aangeleverd, kunnen door ons worden gecouverteerd. Er bestaat de mogelijkheid tot het machinaal couverteren met 6 items. Dit kan zowel op C5 als C4 formaat. Nu kan helaas niet alles machinaal gecouverteerd worden. Uiteraard kunnen wij dan ook handmatig voor u couverteren.

Er zijn legio specificaties waaraan uw product dient te voldoen voor een machinale nabewerking. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met iemand van ons team.

Handmatig couverteren van bijvoorbeeld een mailing

Uiteraard zijn er altijd opdrachten die niet machinaal verwerkt kunnen worden. Denk daarbij aan het dichtplakken van folders, plakken van adresetiketten of samenstellen van pakketten. Het uitpakken en ompakken van foutief verpakte partijen, of eventuele herstelwerkzaamheden aan foutief uitgevoerde opdrachten.

Ook voor deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Met behulp van vaardige handjes kunnen wij deze opdrachten snel en goed voor u verwerken

error: Content is protected !!